2016. ápr 20.

Felhívás! Örökségünk - Zenta

írta: emem2
Felhívás!  Örökségünk - Zenta

Közös videó

Mi a célja az Örökségünk megmozdulásnak?

Az Örökség mozgalom Paksról indult.Ennek a dalnak a segítségével szeretnék megszólítani a világ különböző pontjain élő magyarokat, s bevonni őket egy, a magyar nyelv megőrzését, a magyarság megtartását szorgalmazó mozgalomba. Gyulai István Örökségünk című szerzeményéhez Paks három magyar ajkú testvérvárosában, Kézdivásárhelyen, Visken és Galántán, háromszáz gyermek részvételével már készült egy klip.

A terv immár az, hogy határoktól, távolságtól függetlenül buzdítsák a magyarokat, énekeljék a dalt, mindezt rögzítsék és juttassák el hozzánk. A beérkezett videókból áll össze majd az új, közösségi klip.

FELHÍVÁS

Felhívunk mindenkit, kortól és nemtől függetlenül, hogy ha fontosnak tartja a magyar nyelv megőrzését csatlakozzon a kezdeményezésünkhöz: KÉSZÍTSÜK EL A ZENTAIAK "ÖRÖKSÉGÜNK" VIDEÓJÁT!

Ha szeretnél te is részese lenni,  jelentkezz!
Jelentkezhettek egyénileg vagy csoportosan. Várjuk a hangszeres kíséretet biztosítókat, kórus tagok, népművészettel foglalkozók jelentkezését is.

Ha egyénileg jelentkezel, megteheted ezt a következő linken: https://goo.gl/forms/YKAzw3e85q

Csoportos jelentkezés esetén a csoport koordinátora töltse ki a következő űrlapot és felvesszük vele a kapcsolatot:  https://goo.gl/forms/2LLf3X52LC

További információkért az oroksegunk.zenta@gmail.com címre lehet fordulni.

Tanuld meg a dalt, hogy a közös éneklés során elkészíthessük a MI ZENTÁNK videóját. A kottát, a karaoki verziót, a szöveget letöltheted az Örökségünk oldaláról.

A NAGY NAP, a felvételezés napja: 2016. május 6.

 

 

Szólj hozzá