2018. aug 31.

Elég volt?!

írta: Emem1967
Elég volt?!

mjektkqturbxy83mtmwogvmmtcwywu2zjgxotzmodi5ymzhotiwnjlins5qcgvnkpudaerncejnbkitbc0dfm0bva.jpg

Elég volt abból, hogy a jelenlegi magyar érdekképviselet aprópénzre váltja a magyarok jogait Szerbiában?

Elég volt abból, hogy az elsős és az ötödikes magyar nyelvű tankönyvek nem készültek el időben, s ez a jelenlegi magyar érdekképviselet szerint teljesen természetes?

Elég volt abból, hogy folyamatosan csorbulnak a kisebbségi jogok, a magyar érdekképviselet pedig ennek az ellenkezőjét állítja?

Elég volt abból, hogy olyanok képviselnek bennünket, akiknek csak az számít, hogy ők jól éljenek, de az, hogy a vajdasági magyarság napról napra csökken, hogy az emberek elvándorolnak, már nem éri el az ingerküszöbüket?

Ha a felsorolt kérdések közül akár egyre is igennel válaszolt, akkor támogassa aláírásával azokat, akik változást szeretnének!

A Magyar Mozgalom zentai szervezete szeptember 4-én (kedden) és 6-án (csütörtökön), mindkét nap 17 órától 20 óráig gyűjti az aláírásokat a Magyar Nemzeti Tanács választáshoz való induláshoz.

Helyszín: Ci-Fi Civil Központ (Fő tér 18., a szerb templom melletti sarok) - a dokumentumok ellenőrzése és előkészítése után az aláírás a szomszéd utcában, a Stevan Sremac utca 5. szám alatti közjegyző irodában történik majd.

FONTOS: Csak azok írhatnak alá, akiknek a neve szerepel a magyar választói névjegyzékben. Ha ebben nem biztos, akkor ezen a linken leellenőrizheti, csak a személyi számát (JMBG) számát kell beírnia:  https://upit.posebanbirackispisak.gov.rs/

Szólj hozzá

aláírás MNT Zenta Magyar Mozgalom