2016. ápr 04.

A Mosolytenger főszervezője a listavezető

írta: Emem1967
A Mosolytenger főszervezője a listavezető

Ha eddig nem írt alá a tartományi és/vagy a köztársasági listára, kedden még megteheti

mosolytenger10.jpgHétfőn 15 órakor újabb listát adtak át a Zentai Községi Választási Bizottságnak: a lista a Magyar mozgalom - hogy változtassunk – Zsoldos Ferenc nevet viseli. Bízunk benne, hogy a helyi választási bizottság nemsokára kihirdeti a listánkat, amely a négyes sorszámot viseli majd.

A lista első helyén Zsoldos Ferenc neve szerepel. A zentai történelemtanár volt a Zentai Ifjúsági Játékok kitalálója és főszervezője, mások a Tour de Délvidék megálmodójaként és létrehozójaként ismerhetik, míg másoknak a kisgyermekes szülők az óriási népszerűségnek örvendő Mosolytenger néven ismerté vált gyermekrendezvény főszervezőjeként csenghet ismerősen a neve. Zsoldos Ferenc soha életében nem volt tagja egy pártnak sem, jelenleg a Magyar Nemzet Tanácsnak a tagja.

Zsoldos Ferenc 1973-ban született Zentán. 2000-ben a budapesti ELTE Állam és Jogtudományi Karának jogász szakán diplomázott, majd 2002-ben az ELTE Bölcsészettudományi Karán történészi diplomát szerzett. 2008-ban a budapesti Corvinus Egyetem keretében működő Századvég Politikai Iskolában posztgraduális diplomát szerzett politikai szakértő szakon. Jelenleg a Tiszaszentmiklósi Általános Iskolában tanít történelmet, a zentai Gimnáziumban filozófiát. 1999 óta különböző civil szervezeteken keresztül (Délvidéki Magyarok Ifjúsági Szervezete, Európai Uniós Pályázati Szakértők Vajdasági Egyesülete, Civil Mozgalom, Délvidékért Alapítvány, Ci-Fi Civil Központ) a délvidéki magyar civil szféra fejlesztését segíti elő.

A lista második helyén Gordán József nyugalmazott tanító, a harmadikon Burány Katalin magyartanár, néprajzkutató, a negyediken Sándor József szövetkezeti vezető, az ötödiken pedig Kókai Péter újságíró szerepel.

feri.jpg

FONTOS!!!

Kedden, április 5-én 15.30 és 20 óra között a zentai Ci-Fi irodájában várjuk mindazokat, akik aláírásukkal támogatni szeretnék a köztársasági parlamenti és a tartományi képviselőházi listáinkat!

Szólj hozzá