2016. már 17.

Mit ér az ember, ha a Kertekben lakik?

írta: emem2
Mit ér az ember, ha a Kertekben lakik?

Megtanultuk már, hogy a „minden ember egyenlő” kijelentés már csak üres frázis, s jól tudjuk: Az egyenlők között is vannak még egyenlőbbek. Így érezhetik magukat azok az emberek is, akik Zentán a Kertekben laknak, hiszen olyan – szilárd útburkolatot soha nem látott – utcákban kénytelenek élni, ahová az ember csak akkor fordul be, ha ott lakik, vagy ha vendégségbe hívták, netalán halaszthatatlan dolga van ott.

vardarska.jpg

A másik gond, hogy a Kertekben rengeteg ház van, amelyek nem szerepelnek az ingatlan-nyilvántartásban, nincsenek „legalizálva”, utcák vannak, amelyek „hivatalosan” nem is léteznek. A Kertekben élő kisgyermekes szülőknek több kilométert kell gyalogolniuk, ha a csemetéjükkel játszótérre akarnak menni, a zöld övezetről nem is beszélve, amit a helyiek csak a hírekből ismernek. Az egészségügyi ellátás katasztrofális, fél napokat kell sorba állni.

Ha Önt is foglalkoztatják, dühítik ezek a dolgok, és még el szeretné mondani, min kellene változtatni a Kertek helyi közösségben, akkor jöjjön el, mondja el véleményét március 23-án 19.30-kor a Kanyargó Tiszába.

És ne feledje: mi kíváncsiak vagyunk az ötleteire, a panaszaira, és azt sem, hogy nálunk a vélemény szabad!

Várjuk, március 23., szerdán, 19.30., a Kanyargó Tiszában!

 

 

Szólj hozzá

beszélgetés problémák játszótér megoldások ami legalizáció vélemények kertek zöld övezet szilárd útburkolat